Az LSC Ritmikus Gimnasztika SE tíz versenyzővel képviselte magát, ezzel az OB legnépesebb klubjai közé tartozott, és összesen kilenc éremmel gazdagodtak a somogyi lányok.

Felnőtt I. osztályban kiemelkedő eredmény született. A felnőtt egyéni válogatottak, Wiesner Hanna és az olimpikon Pigniczki Fanni mögött Király Gréta állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Az egyéni összetett bronzérem mellett övé lett a karika, a buzogány és a szalag bronzérem is, labdával a 4. helyen zárt. A mezőnyben ismét ő lett a legeredményesebb vidéki versenyző.

Grózner Alexa a juniorok erős mezőnyében a 13. helyen végzett.

A VSK-2 kategória versenyeiben az LSC RG SE felnőtt és junior csapata is a második legjobbnak bizonyult. A két csapat ezüst mellé egyéni érmek is kerültek Kaposvárra. A Korcsmáros Luca, Molnár Adél, Szerafin Gréta összeállítású felnőtt csapat 11 csapat közül bizonyult a második legjobbnak. Szerafin Gréta karikával ezüstérmet nyert. Molnár Adél labdával éppen lemaradt a dobogóról, buzogánnyal holtversenyben hetedik lett korcsmáros Lucával. Luca labdával pedig a 6.helyen zárt.

A junioroknál  Csernák Mirjam, Keszthelyi Boróka, Mészáros Veronika, Németh Maja és Szvitán Zorka képviselte az LSC-t. A csapat akárcsak a felnőtteknél, szintén ezüstnek örülhetett. Szvitán Zorka labdával nyert bronzérmet, Mészáros Veronika buzogánnyal állhatott a dobogó harmadik fokára.

A versenyzőket felkészítették: Balogh Orsolya, Boros Ninetta, Kutnyák Nikolett, Borbély Kata.

Címkék: LSC, Lovasakadémia, ritmikus gimnasztika, sport, Kaposvár